Skip to main content
search
0
Challenging Learning Nordic

Organizer

Challenging Learning Nordic
Email
[email protected]

Speaker

Location

Stockholm, Sweden
Piperska Muren, Scheelegatan 14, 112 28 Stockholm, Sweden

Head Office (UK)
[email protected]
T: +44 1670 330036

Head Office Address
Challenging Learning,
2 Linnet Court, Cawledge Business Park,
Alnwick, Northumberland, NE66 2GD, UK

Get in Touch

Date

Nov 2021
Expired!

Time

UTC
9:00 am - 12:00 pm

Cost

93

Labels

learning pit

Förskolor – Att engagera förskolebarn i fördjupat lärande

Man säger ofta att barn nu för tiden ger upp lite väl fort och tappar intresset om de inte blir underhållna. Så, hur kan vi möta detta och engagera barnen till ett djupare lärande? Denna workshop, under ledning av James Nottingham och Challening Norden, kommer att ge dig många ideér, bland annat:

  • Sätt att upprätthålla förskolebarns nyfikenhet och intresse för lärande
  • Strategier för att öka deras beslutsamhet och självförmåga
  • Förstå hur man kan engagera barnen genom att säkerställa att de var och en får en god utveckling

Om James Nottingham

Jamens Nottingham är grundaren av The Learning Pit, författare till 11 böcker om undervisning/lärande, varav sju av böckerna har översatts till svenska. James är också en efterfrågad föreläsare och talare. 2006 skapade han företaget Challenging Learning, som nu har 25 anställda i sex länder, inklusive Sverige. James är medlem i The Royal Society of Arts, och ingår i de framtida 500, en lista över Englands mest framåttänkande och kreativa innovatörer inom elevers lärande.

Om Marianne Skogvoll

Marianne Skogvoll är regionchef för Challenging Learnings nordiska länder och leder vårt skandinaviska konsultteam. Mariannes styrka ligger i hennes förmåga att koppla utmanande budskap kring lärande med lokala sammanhang och skolans nuvarande verklighet. Som Senior konsult har hon ett gott rykte som samordnare av djupa inlärningsprocesser. Genom effektiv dialog, kollegialt lärande och utmaning engagerar hon lärare och ledare och inger förtroende hos alla hon möter.

Om Therese Larsen

Therese Larsen är konsult i vårt skandinaviska team och ansvarar för en effektiv leverans av våra CLP-projekt i Sverige och Finland.

Therese har lång erfarenhet av utveckling och kvalitetsarbete i förskolor, skolor och gymnasier i Sverige. Hon använder denna erfarenhet för att stödja personal och ledare att bygga en kultur av lärande som förbättrar utvecklingen för alla elever.

Kontakta oss för att boka och begära att betala via faktura

X
Select your currency